29.12.2010 08:34

Stavební spoření

Stavební spoření

Nově nabízíme zprostředkování uzavření smlouvy o stavebním spoření u Českomoravské stavební spořitelny a. s. (tzv. Lišky) a penzijním připojištění se státním příspěvkem u ČSOB Penzijní fond Stabilita nebo ČSOB Penzijní fond Progres. Neváhejte a kontaktujte nás, smlouvu můžeme uzavřít v pohodlí Vašeho domova.

 

I když by se mohlo zdát, že uzavřít smlouvu o stavebním spoření již není výhodné, není tomu tak. I nadále zůstává stavební spoření výhodnou investicí, neboť státní podpora, která je nyní 15% (maximálně však 3.000 Kč) je zajímavým zhodnocením finančních prostředků, jakého se může dosáhnout jen u velmi malého okruhu investic.

Stavební spoření je nejlepší forma zhodnocení peněz, kterou máte k dispozici, aniž byste nesli riziko ztráty finančních prostředků. Prostředky vložené na stavební spoření jsou garantovány státní zárukou a tak se stavební spoření stává stále populárnějším.

Stavební spoření lze uzavřít na každého člena rodiny a lze tím na každou smlouvu o stavebním spoření získat státní podporu ve výši až 3.000 Kč (u smluv uzavřených do 31.12.2003 je to až 4.500 Kč) na jedno rodné číslo ročně, což jistě není zanedbatelný výnos. Uzavřete-li si stavební spoření na každého člena domácnosti, bude to zcela jistě zajímavý finanční výnos bez vynaložení velkého úsilí.

Zhodnocení Vašich prostředků 2% ročně, úvěr od 3,5% ročně.

Zvýhodnění mladých do 18 let – stavební spoření s Liškou.

 -         akce prodloužena do odvolání

-         podmínky akce: uzavření prvotní smlouvy o stavebním spoření klientem ve věku do 18 let včetně, tj. v den uzavření smlouvy musí být klient mladší devatenácti let, (resp. jeho zákonným zástupcem)

-         forma zvýhodnění: snížení úhrady za uzavření smlouvy o stavebním spoření o 50%. Max. zvýhodnění jedné smlouvy činí 1500Kč, což odpovídá cílové částce 300 tis. Kč.

u cílových částek nad 300 tis. představuje zvýhodnění 1500 Kč.

 

Příklad: uzavření smlouvy s cílovou částkou 100 tis. Kč, úhrada za uzavření 500 Kč místo původních 1000 Kč.

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana Kindlmanová

Záboří 56, 373 84 Dubné

tel: +420 607 505 156